Wash the champignons and dry with paper towels. Prepare a grill, coals, grill, skewers or bamboo skewers. Conveniently arrange the necessary products on the table.
Шампиньоны вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Приготовьте мангал, угли, решетку, шампуры или бамбуковые шпажки. Удобно разложите на столе нужные продукты.
Marinate the mushrooms. Place the champignons in a deep container. Season with mayonnaise, vinegar, oil, add herbs, salt and pepper. Stir and leave for 3 hours.
Замаринуйте грибы. Шампиньоны выложите в глубокую емкость. Сдобрите майонезом, уксусом, маслом, добавьте травы, соль и перец. Перемешайте и оставьте на 3 часа.
Prepare the mushrooms for grilling. Wrap each mushroom in a strip of bacon and place on a skewer. Repeat the procedure for all mushrooms.
Подготовьте грибы к запеканию на мангале. Каждый гриб оберните полоской бекона и наденьте на шампур. Повторите процедуру для всех грибов.
Proceed to the final stage of preparation. Fry the champignons on the grill on all sides until golden brown, approximate cooking time 10-15 minutes.
Приступайте к завершающему этапу приготовления. Шампиньоны обжарьте на мангале со всех сторон до румяности, ориентировочное время приготовления 10-15 минут.
Carefully remove the champignons from the skewers and place on a serving plate. Place lettuce leaves nearby.
Шампиньоны аккуратно снимите с шампуров, выложите на сервировочное блюдо. Рядом уложите листья салата.