Place the mushrooms in a bowl and cover with cold water. Leave for 30 minutes. Rinse with cold water. Rinse the chicken fillet. Dry. Cut into cubes or strips. Wash the carrots. Peel off the skin. Cut into thin slices.
Положите грибы в миску и залейте холодной водой. Оставьте на 30 минут. Промойте холодной водой. Промойте куриное филе. Обсушите. Нарежьте кубиками или соломкой. Вымойте морковку. Очистите от кожуры. Нарежьте тонкими кружочками.
Cook chicken with dried mushrooms. Place mushrooms and chicken fillet in a heated frying pan with vegetable oil. Add salt and stir. Fry for 5 minutes. Add carrots to the pan. Stir and cover with a lid. Leave for 2 minutes. Pour in 0.5 liters of water. Add ground black pepper and stir. When the water boils, reduce the heat. Cook covered for 30 minutes.
Приготовьте курицу с сушеными грибами. На разогретую сковороду с растительным маслом выложите грибы и куриное филе. Добавьте соль и перемешайте. Обжаривайте 5 минут. Добавьте в сковороду морковь. Перемешайте и накройте крышкой. Оставьте на 2 минуты. Налейте 0,5 литра воды. Добавьте черный молотый перец и перемешайте. Когда вода закипит, уменьшите огонь. Варите под крышкой 30 минут.
Place the chicken and mushrooms on a beautiful platter. Can be served as a separate dish.
Выложите курицу с грибами на красивое блюдо. Можно подавать как самостоятельное блюдо.