Prepare your food. Soak the mushrooms for 60 minutes in advance. Reserve the mushroom soaking water. Wash, peel and finely chop the onions and carrots. Peel the potatoes and cut into large cubes. Wash the tomato, peel and cut into cubes.
Подготовьте продукты. Заранее на 60 минут замочите грибы. Воду от замачивания грибов оставьте. Помойте, очистите и мелко нарежьте лук и морковь. Картофель очистите от кожуры и нарежьте крупным кубиком. Помидор помойте, очистите от кожуры и нарежьте кубиком.
Fry the vegetables. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots for 8 minutes. Add the tomato and cook for another 5 minutes. Add the mushrooms to the pan. Simmer for another 10 minutes, stirring.
Обжарьте овощи. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней лук и морковь в течение 8 минут. Добавьте помидор и жарьте в течение еще минут 5. Добавьте грибы на сковороду. Тушите еще 10 минут, помешивая.
Finish cooking the soup. Pour cold water over the mushrooms and add the water in which they were soaked, so that you end up with 2 liters in the pan. Place the pan on the fire. Add potatoes to the boiling broth and cook for 15 minutes. Then add salt and pepper to the soup. Cook the soup for another 10 minutes.
Завершите приготовление супа. Залейте грибы холодной водой и добавьте ту воду, в которой они вымачивались, чтобы в итоге в кастрюле было 2 литра. Поставьте кастрюлю на огонь. Добавьте в закипевший бульон картофель и варите 15 минут. Затем добавьте в суп соль и перец. Варите суп еще 10 минут.
Garnish the finished soup with fresh herbs.
Готовый суп украсьте свежей зеленью.