Prepare your food. Wash and peel the onions, carrots and potatoes. Finely chop the onion, carrots and herbs. Cut the potatoes into cubes.
Подготовьте продукты. Помойте и очистите лук, морковь и картофель. Мелко нарежьте лук, морковь и зелень. Картофель нарежьте кубиком.
Prepare the soup. Add potatoes to boiling water, add salt and leave to cook. While the potatoes are cooking, heat a frying pan with vegetable oil and fry the carrots and onions for 8 minutes. Finely chop the washed mushrooms, add them to the pan, simmer for 20 minutes. Add cream to the pan, stir and turn off the heat. Add the roast to the soup, salt and pepper. Simmer covered for 10 minutes.
Приготовьте суп. Добавьте картофель в закипевшую воду, посолите и оставьте вариться. Пока картофель варится, разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней морковь и лук в течение 8 минут. Мелко нарежьте промытые грибы, добавьте их на сковороду, тушите 20 минут. Добавьте в сковороду сливки, перемешайте и выключите огонь. Добавьте зажарку в суп, посолите и поперчите. Потомите под крышкой 10 минут.
Garnish the finished soup with fresh chopped herbs.
Готовый суп украсьте свежей нарезанной зеленью.