Place the mushrooms in the pan. Fill with water and leave for 30 minutes. Boil the rice. Rinse it. Place in a saucepan and add 2 cups of hot water. Put it on fire. When the water boils, turn the heat to low and cover with a lid. Cook for 20 minutes until all the water has evaporated. Cool. Wash the dill. Finely chop. Place breadcrumbs in a deep bowl.
Положите грибы в кастрюлю. Залейте водой и оставьте на 30 минут. Отварите рис. Промойте его. Положите в кастрюлю и налейте 2 стакана горячей воды. Поставьте на огонь. Когда вода закипит, сделайте огонь минимальным и накройте крышкой. Варите 20 минут, пока не выпарится вся вода. Остудите. Вымойте укроп. Мелко нарежьте. Насыпьте панировочные сухари в глубокую миску.
Prepare the cutlets. Place the mushrooms in a pan of cold water and place on the stove. When the water boils, reduce the heat and cook the mushrooms for 15 minutes. Drain the water. Let the mushrooms cool completely. Finely chop the mushrooms or mince them. Place boiled rice, mushroom mixture and chopped dill in a deep bowl. Add salt and ground pepper. Mix the ingredients thoroughly. Form cutlets and roll them in breadcrumbs. Fry in a frying pan with vegetable oil for 3-4 minutes on each side.
Приготовьте котлеты. Положите грибы в кастрюлю с холодной водой и поставьте на плиту. Когда вода закипит, уменьшите огонь и варите грибы 15 минут. Слейте воду. Дайте грибам полностью остыть. Мелко нарежьте грибы или пропустите через мясорубку. Положите в глубокую миску отварной рис, грибную массу и измельченный укроп. Добавьте соль и молотый перец. Тщательно перемешайте ингредиенты. Сформируйте котлеты и обваляйте их в панировочных сухарях. Обжарьте на сковороде с растительным маслом в течение 3-4 минут с каждой стороны.
To make the presentation spectacular, sprinkle the cutlets with chopped dill.
Чтобы сделать подачу эффектной, посыпьте котлеты измельчённым укропом.