Prepare your food. Pour boiling water over the dried mushrooms for 60 minutes in advance. Wash and peel the onions, potatoes and carrots. Cut all vegetables into cubes. Boil 2 liters of water.
Подготовьте продукты. Заранее залейте сушеные грибы кипятком на 60 минут. Помойте и очистите лук, картофель и морковь. Все овощи нарежьте кубиком. Вскипятите 2 литра воды.
Finely chop the mushrooms (do not throw away the water in which they were soaked).
Мелко нарежьте грибы (воду, в которой они замачивались, не выливайте).
Pour oil into the multicooker bowl and turn on the “baking” mode. Add onions, carrots and mushrooms, fry for 20 minutes.
Налейте в чашу мультиварки масло и включите режим «выпечка». Добавьте лук, морковь и грибы, обжаривайте 20 минут.
Strain the water in which the mushrooms were soaked. Add 2 liters of boiling water, potatoes and mushroom water to the vegetables fried in a slow cooker. Season with salt and pepper and set to simmer for 2 hours.
Процедите воду, в которой замачивали грибы. К обжаренным в мультиварке овощам добавьте 2 литра кипятка, картофель и воду от грибов. Посолите, поперчите и поставьте режим «тушение» на 2 часа.
Garnish the finished soup with fresh herbs.
Готовый суп украсьте свежей зеленью.