Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Dried mushroom soup in a slow cooker Cуп из сушеных грибов в мультиварке

Cуп из сушеных грибов в мультиварке Dried mushroom soup in a slow cooker

Mushroom soup is one of the most delicious vegetable dishes. However, to cook it, it is not at all necessary to have fresh mushrooms on hand. It can easily be made from dried mushrooms. And with the help of a multicooker, cooking will be much easier. You can cook the dish in the “soup” mode for an hour, or you can use the “stew” mode. This way the soup will cook for 2 hours, but the taste will be more intense.


Грибной суп — одно из самых вкусных блюд из овощей. Но для его приготовления не обязательно иметь свежие грибы: их легко заменить сушёными. А благодаря мультиварке готовка станет значительно проще. Можно использовать режим «суп» на час или же режим «тушение» — тогда блюдо будет вариться два часа, но вкус получится более насыщенным.


Steps / Шаги:

  1. Prepare your food. Pour boiling water over the dried mushrooms for 60 minutes in advance. Wash and peel the onions, potatoes and carrots. Cut all vegetables into cubes. Boil 2 liters of water.
    Подготовьте продукты. Заранее залейте сушеные грибы кипятком на 60 минут. Помойте и очистите лук, картофель и морковь. Все овощи нарежьте кубиком. Вскипятите 2 литра воды.
  2. Finely chop the mushrooms (do not throw away the water in which they were soaked).
    Мелко нарежьте грибы (воду, в которой они замачивались, не выливайте).
  3. Pour oil into the multicooker bowl and turn on the “baking” mode. Add onions, carrots and mushrooms, fry for 20 minutes.
    Налейте в чашу мультиварки масло и включите режим «выпечка». Добавьте лук, морковь и грибы, обжаривайте 20 минут.
  4. Strain the water in which the mushrooms were soaked. Add 2 liters of boiling water, potatoes and mushroom water to the vegetables fried in a slow cooker. Season with salt and pepper and set to simmer for 2 hours.
    Процедите воду, в которой замачивали грибы. К обжаренным в мультиварке овощам добавьте 2 литра кипятка, картофель и воду от грибов. Посолите, поперчите и поставьте режим «тушение» на 2 часа.
  5. Garnish the finished soup with fresh herbs.
    Готовый суп украсьте свежей зеленью.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому