Thaw puff pastry according to package instructions. Separate the yolks from the whites. Preheat the oven to 180⁰C.
Разморозьте слоеное тесто, согласно инструкции на упаковке. Желтки отделите от белков. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Dust the table with flour. Lay out the dough and roll it out to a thickness of 2-4 mm.
Стол припылите мукой. Выложите тесто и раскатайте его до толщины 2-4 мм.
Using a sharp knife, cut the dough into 6 equal pieces: three strips for each braid.
Разрежьте тесто острым ножом на 6 равных кусочков: по три полоски на каждую косичку.
Braid 2 braids: each will have 3 strips of dough. Cover the braids with cling film or a towel and leave to rest for 20-30 minutes.
Сплетите 2 косички: на каждую придется 3 полоски теста. Накройте косички пищевой пленкой или полотенцем и оставьте на 20-30 минут отдохнуть.
Meanwhile, chop the almonds finely with a knife.
Тем временем миндаль порубите мелко ножом.
Grease each braid with yolk.
Каждую косичку смажьте желтком.
Line a baking sheet with parchment. Place the braids on the parchment. Sprinkle your braids with sugar, nuts and cinnamon.
Противень выстелите пергаментом. Выложите косички на пергамент. Посыпьте косички сахаром, орехами и корицей.
Bake the braids in the oven for 15-20 minutes at 180⁰C until they turn golden.
Выпекайте косички в духовке 15-20 минут при 180⁰С, пока они не станут золотистыми.