Prepare your food. Sort and rinse the buckwheat, soak the mushrooms in a glass of warm water for 20 minutes. Wash and peel the onion and garlic clove. Preheat the oven to 180˚C, prepare a heat-resistant baking pot.
Подготовьте продукты. Переберите и промойте гречку, грибы замочите в стакане теплой воды на 20 минут. Помойте и очистите лук и зубчик чеснока. Разогрейте духовку до 180 ˚C, приготовьте жаропрочный горшок для запекания.
Bake buckwheat with mushrooms. Place the buckwheat in the pot first, and the mushrooms on top. Salt the dish and pour a glass of hot water. Place in the oven for 60 minutes.
Запеките гречку с грибами. Положите в горшок сначала гречку, сверху грибы. Посолите блюдо и залейте стаканом горячей воды. Поставьте запекаться в духовку на 60 минут.
Prepare the roast. Cut the onion into half rings and the garlic into slices. Heat a frying pan with vegetable oil, first fry the garlic for 1-2 minutes, and then add the onion to it. Fry the vegetables over low heat for 10 minutes until golden brown, add salt and pepper.
Приготовьте зажарку. Нарежьте лук полукольцами, а чеснок — пластинками. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте сначала чеснок в течение 1-2 минуты, а затем добавьте к нему лук. Жарьте овощи на медленном огне в течение 10 минут до золотистой корочки, посолите и поперчите.
Decorate the finished dish with the roasted vegetables on top, which were prepared in the second step of the recipe.
Готовое блюдо украсьте сверху овощной зажаркой, которая готовилась во втором шаге рецепта.