Prepare your food. Soak the mushrooms and pearl barley for 60 minutes in advance. Wash and peel the onions, carrots and potatoes. Finely chop the washed mushrooms, onions and carrots. Cut the potatoes into cubes
Подготовьте продукты. Заранее на 60 минут замочите грибы и перловую крупу. Помойте и очистите лук, морковь и картофель. Мелко нарежьте промытые грибы, лук и морковь. Картофель нарежьте кубиком
Prepare the soup. Pour water for the soup into the pan, put pearl barley in it and let it cook. Heat a frying pan with vegetable oil and fry vegetables in it for 8 minutes. Add mushrooms to vegetables, simmer for another 10 minutes. Transfer the mixture of vegetables and mushrooms to the pan with the barley and bring to a boil. Place the potatoes in the boiling broth along with the bay leaf and cook for 15 minutes. Then add the roast to the pan with the soup, add salt and pepper. Cook the soup for another 10 minutes.
Приготовьте суп. Налейте в кастрюлю воду для супа, положите в нее перловую крупу и поставьте вариться. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней овощи в течение 8 минут. Грибы добавьте к овощам, тушите еще 10 минут. Переложите смесь овощей и грибов в кастрюлю к перловке и доведите до кипения. Картофель положите в закипевший бульон вместе с лавровым листом и варите 15 минут. Затем добавьте в кастрюлю с супом зажарку, посолите и поперчите. Варите суп еще 10 минут.
Garnish the finished soup with fresh herbs.
Готовый суп украсьте свежей зеленью.