Rinse the dried mushrooms well and soak them in cold water for 1 hour. Wash and peel the potatoes. Cut into large cubes. Peel and chop the onions and carrots. Grate the garlic and melted cheese on a fine grater. Wash, dry and chop fresh herbs for serving.
Хорошо промойте сушеные грибы и залейте их холодной водой на 1 час. Картофель помойте и почистите. Нарежьте крупно кубиками. Лук и морковь почистите и измельчите. Чеснок и плавленый сыр натрите на мелкой терке. Свежую зелень промойте, высушите и измельчите для подачи.
Boil the potatoes. Pour water into a saucepan, put potatoes in it, add salt and put on maximum heat. After boiling, reduce and continue cooking.
Отварите картофель. Налейте воду в кастрюлю, положите в нее картофель, посолите и поставьте на максимальный огонь. После закипания убавьте и продолжайте варить.
Make a fry. Pour oil into a frying pan and heat. Add onions, carrots and garlic. Fry for 5 minutes. Mix thoroughly and add the water in which the mushrooms were soaked. After the liquid boils, add the mushrooms. Simmer for 3 minutes, then sprinkle the roast with cheese. Stir until the cream cheese has dissolved.
Сделайте зажарку. Налейте в сковороду масло и нагрейте. Добавьте лук, морковь и чеснок. Обжаривайте 5 минут. Тщательно перемешайте и влейте воду, в которой замачивались грибы. После закипания жидкости всыпьте грибы. Томите 3 минуты, затем посыпьте зажарку сыром. Мешайте до тех пор, пока плавленый сыр не растворится.
Prepare cheese soup. Add frying to the boiling potatoes, salt and pepper to taste. Leave to simmer over low heat for 10 minutes.
Приготовьте сырный суп. К варящемуся картофелю добавьте зажарку, соль и перец по вкусу. Оставьте вариться на небольшом огне на 10 минут.
Before serving, sprinkle each serving with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте каждую порцию мелко нарубленной зеленью.