Rinse dried mushrooms with cold water. Inspect them carefully. Remove any damaged mushrooms. Peel the onion and cut into small cubes. Peel and chop the garlic. Wash the greens. Let the liquid drain. Chop the greens finely with a sharp knife.
Промойте сушеные грибы холодной водой. Тщательно их осмотрите. Уберите все поврежденные грибы. Лук почистите и нарежьте на мелкие кубики. Чеснок почистите и измельчите. Помойте зелень. Дайте жидкости стечь. Нарубите зелень мелко острым ножом.
Prepare the mushrooms. Transfer the washed mushrooms to a saucepan. Fill with water and salt. Place on the stove and turn on maximum heat. Once boiling, reduce the flame to medium and continue cooking the mushrooms for 2 hours.
Подготовьте грибы. Переложите промытые грибы в кастрюлю. Залейте водой и посолите. Поставьте на плиту и включите максимальный нагрев. После закипания убавьте пламя до среднего и продолжайте варить грибы в течение 2 часов.
Make a fry. Pour vegetable oil into the frying pan. Heat it up. Add the onion and cook until golden brown. Add garlic and cook for another 2 minutes. Combine cooked mushrooms with onions and garlic, pepper and stir. Simmer over low heat for 5 minutes.
Сделайте зажарку. Налейте в сковороду растительное масло. Нагрейте его. Добавьте лук и готовьте его до образования золотистой корочки. Добавьте чеснок и готовьте еще 2 минуты. Соедините сваренные грибы с луком и чесноком, поперчите, перемешайте. Потомите на медленном огне 5 минут.
Before serving, sprinkle mushrooms and onions with herbs.
Перед подачей посыпьте грибы с луком зеленью