Wash the mushrooms and dry with a paper towel. Peel the onion. Pour water into the pan and add salt. Place the pan on the fire and bring the water to a boil.
Грибы помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите. В кастрюлю налейте воды и посолите. Поставьте кастрюлю на огонь и доведите воду до кипения.
Cut the mushrooms into slices 2 mm thick.
Грибы нарежьте ломтиками толщиной 2 мм.
Cut the ham into thin strips.
Ветчину нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Place penne in boiling water and cook until tender, according to package instructions.
В кипящую воду поместите пенне и отварите до готовности, согласно инструкции на упаковке.
Meanwhile, heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 5 minutes until golden, add the ham and fry for another 2-3 minutes.
Тем временем разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 5 минут до золотистости, добавьте ветчину и жарьте еще 2-3 минуты.
Add the mushrooms to the pan and fry for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду шампиньоны и жарьте еще 5 минут.
Add cream, sour cream, salt and pepper to taste to the pan. Stir and simmer for 2 minutes.
Добавьте в сковороду сливки, сметану, соль и перец по вкусую. Перемешайте и тушите 2 минуты.
Add cheese at the end. Stir until the cheese melts.
В конце всыпьте сыр. Перемешайте до расплавления сыра.
Drain the penne in a colander, do not rinse, and add to the pan with the mushrooms and ham. Stir. Place into serving bowls and sprinkle with finely chopped basil. The pasta is ready!
Пенне откиньте на дуршлаг, не промывайте и добавьте в сковороду к грибам и ветчине. Перемешайте. Разложите по порционным тарелкам и посыпьте мелко нарубленным базиликом. Паста готова!
It will be even more impressive if you serve the pasta with cherry halves and an additional portion of cheese.
Еще эффектней будет, если подать пасту с половинками черри и дополнительной порцией сыра.