Prepare all the necessary ingredients. Wash the chanterelles and cut them into halves or quarters. Wash the greens and onions and chop finely. Peel, wash and chop the garlic.
Подготовьте все нужные ингредиенты. Лисички вымойте и нарежьте на половинки или четвертинки. Зелень, лук помойте и мелко нарежьте. Чеснок очистите, помойте и измельчите.
Fry the chanterelles. Place the frying pan over medium heat. Pour in vegetable oil, heat, add onion and garlic. Fry for 5 minutes until soft. Then add the chanterelles, salt and pepper and cook for 20-30 minutes. Stir occasionally. All moisture from the mushrooms should evaporate. Season with dried basil and stir again and remove from heat.
Пожарьте лисички. Поставьте сковороду на средний огонь. Влейте растительное масло, разогрейте, добавьте лук, чеснок. Обжаривайте в течение 5 минут до мягкости. Затем добавьте лисички, посолите, поперчите и готовьте 20-30 минут. Переодически помешивайте. Вся влага от грибов должна выпариться. Приправьте сушеным базиликом и снова перемешайте и снимите с огня.
Before serving, sprinkle the chanterelles with finely chopped parsley.
Перед подачей посыпьте лисички мелко нарезанной петрушкой.