Rinse and cover the mushrooms with water. Leave for 2 hours. Peel and chop the onion.
Промойте и залейте водой грибы. Оставьте на 2 часа. Лук очистите и измельчите.
Prepare mushroom sauce. Pour water into a saucepan and place mushrooms in it. Cook over medium heat for 15 minutes. Heat the oil in a frying pan and add the onion. Fry until transparent. Place the boiled mushrooms in a frying pan. Sprinkle them with spices and mix. Add 1 ladle of the liquid in which the mushrooms were cooked, sour cream. Stir again and leave to simmer for 2 minutes. Turn off the heat.
Приготовьте грибную подливу. Налейте в кастрюлю воду и положите в нее грибы. Варите на среднем огне 15 минут. Разогрейте масло в сковороде и всыпьте лук. Жарьте до прозрачности. Отварные грибы переложите в сковороду. Посыпьте их специями, перемешайте. Добавьте 1 половник жидкости, в которой варились грибы, сметану. Снова размешайте и оставьте кипеть на 2 минуты. Выключите огонь.
Boil buckwheat in salted water for 20 minutes. Place the finished cereal on a plate and pour the dried mushroom sauce on top.
Отварите гречку в подсоленной воде в течение 20 минут. Готовую крупу выложите на тарелку и полейте сверху подливой из сушеных грибов.