Select good, whole mushrooms without damage. Rinse them thoroughly under running water.
Отберите хорошие и цельные грибы, без повреждений. Тщательно промойте их под проточной водой.
Soak dried mushrooms. Place the dried mushrooms in a container and fill them with water so that the liquid completely covers the product. Leave for at least 2 hours. Pour the liquid from the mushrooms into another container. It can be useful for cooking soup.
Замочите сушеные грибы. Положите сушеные грибы в емкость и залейте их водой так, чтобы жидкость полностью закрывала продукт. Оставьте минимум на 2 часа. Перелейте жидкость из-под грибов в другую емкость. Она может пригодиться для варки супа.
Boil the mushrooms. Place the soaked mushrooms in a pan of cold water and place on the stove. After the water boils, cook the mushrooms for at least 20 minutes. Drain the water.
Сварите грибы. Переложите вымоченные грибы в кастрюлю с холодной водой и поставьте на плиту. После закипания воды варите грибы минимум 20 минут. Слейте воду.
Dried mushrooms, after soaking and cooking, can be used in soups, gravy or stir-fries.
Сушеные грибы после замачивания и варки можно использовать в супах, для приготовления подливы или жаркого.