Conveniently arrange all the ingredients. Wash and dry the mushrooms and parsley.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте и обсушите шампиньоны и петрушку.
Prepare the champignons. Leave small mushrooms whole, cut large ones in half. Place the mushrooms in a saucepan, cover with cold water, bring to a boil and cook for 10-12 minutes. Drain the water through a sieve and cool the mushrooms.
Подготовьте шампиньоны. Маленькие грибы оставьте целыми, крупные нарежьте пополам. Сложите грибы в кастрюлю, залейте холодной водой, доведите до кипения и проварите 10-12 минут. Слейте воду через сито, остудите грибы.
Prepare the marinade. Toast white sesame seeds in a dry frying pan until golden brown. Finely chop the parsley. Press a clove of garlic through a press. In a separate bowl, mix salt, sugar, ground red pepper, coriander, soy sauce, vinegar and vegetable oil. Mix all ingredients. Add parsley, garlic, roasted sesame seeds.
Приготовьте маринад. Поджарьте на сухой сковороде белый кунжут до золотистого цвета. Мелко нарежьте петрушку. Продавите через пресс зубчик чеснока. В отдельной миске смешайте соль, сахар, красный молотый перец, кориандр, соевый соус, уксус и растительное масло. Перемешайте все ингредиенты. Добавьте петрушку, чеснок, обжаренный кунжут.
Marinate the champignons. Take a deep bowl. Pour the marinade into it, add the mushrooms, add the bay leaf and mix everything well. Cover the dish with a lid and refrigerate for 8-9 hours. During storage, the mushrooms need to be stirred a couple more times.
Замаринуйте шампиньоны. Возьмите глубокую посуду. Вылейте в нее маринад, выложите грибы, положите лавровый лист и хорошо все перемешайте. Накройте посуду крышкой и поставьте в холодильник на 8-9 часов. Во время выдержки, грибы нужно еще пару раз перемешать.
An independent mushroom appetizer can be sprinkled with finely chopped parsley.
Самостоятельную закуску из грибов можно посыпать мелко нарубленной зеленью петрушки.