Prepare all the necessary ingredients. Wash the champignons, place on a paper towel and let dry. Cut into slices of any shape and size. Wash the onion and parsley, dry and finely chop. To avoid irritating the mucous membranes of your eyes when cutting onions, rinse the onion and knife with cold water.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Шампиньоны помойте, переложите на бумажное полотенце и дайте подсохнуть. Нарежьте на ломтики произвольной формы и размера. Лук, петрушку вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Чтобы при нарезке лука не раздражалась слизистая глаз, промойте луковицу и нож холодной водой.
Fry the champignons. To do this, pour oil into a frying pan and heat it. Add the champignons and fry over maximum heat. Stir the mushrooms periodically. Fry until evenly golden brown, about 10-15 minutes.
Пожарьте шампиньоны. Для этого на сковороду налейте масло и разогрейте его. Выложите шампиньоны и обжаривайте на максимальном огне. Периодически помешивайте грибы. Обжаривайте до равномерного золотистого цвета, приблизительно в течение 10-15 минут.
Finish cooking. Add chopped onions to the mushrooms. Reduce heat to medium and cook until mushrooms and onions are cooked through, about 15 minutes. Stir, salt, pepper and remove from heat.
Завершите приготовление. Добавьте к грибам измельченный репчатый лук. Уменьшите огонь до среднего и жарьте до полной готовности грибов и лука, приблизительно в течение 15 минут. Перемешайте, посолите, поперчите и снимите с огня.
Before serving, sprinkle the mushrooms with chopped parsley.
Перед подачей посыпьте шампиньоны нарезанной петрушкой.