Wash the champignons in cold water and dry on paper towels. Boil the mushrooms and drain in a colander. Wash the dill, dry and finely chop. Peel the garlic, chop finely.
Шампиньоны вымойте в холодной воде, обсушите на бумажных полотенцах. Грибы отварите и откиньте на дуршлаг. Укроп вымойте, обсушите и мелко нарубите. Чеснок очистите, мелко нарежьте.
Prepare the marinade. In a deep bowl, combine soy sauce with all the spices (ground coriander, bay leaf, a pinch of salt and ground black pepper) and apple cider vinegar. Add dill, finely chopped garlic and oil. Sprinkle with sugar and mix the products.
Приготовьте маринад. В глубокой миске соедините соевый соус со всеми специями (молотый кориандр, лавровый лист, щепотка соли и чёрный молотый перец) и яблочным уксусом. Добавьте укроп, мелко нарезанный чеснок и масло. Присыпьте сахаром и перемешайте продукты.
Proceed to the final stage. Transfer the mushrooms to the bowl with the marinade and mix thoroughly. Cover the container with film or transfer the mushrooms along with the marinade into a jar and cover with a lid. Place the marinated mushrooms in the refrigerator.
Приступите к завершающему этапу. Переместите шампиньоны в миску с маринадом и тщательно перемешайте. Затяните емкость плёнкой или переложите грибы вместе с маринадом в банку и накройте крышкой. Поставьте шампиньоны в маринаде в холодильник.
Place marinated champignons in soy sauce in a small salad bowl and serve.
Маринованные шампиньоны в соевом соусе выложите в небольшой салатник и подавайте к столу.