Place the milk mushrooms in a colander. Rinse with running water. Leave in the sink or over a bowl to drain. Peel the onion. Wash her. Cut into small cubes. Wash the carrots. Peel off the skin. Grate on a fine grater. Wash the parsley. Finely chop. Peel the garlic. Pass it through the press. Prepare your blender.
Выложите грузди в дуршлаг. Промойте проточной водой. Оставьте в раковине или над миской, чтобы стекла вода. Очистите луковицу. Вымойте ее. Нарежьте мелкими кубиками. Вымойте морковь. Очистите от кожуры. Натрите на мелкой терке. Вымойте петрушку. Мелко нарежьте. Очистите чеснок. Пропустите его через пресс. Подготовьте блендер.
Prepare caviar from milk mushrooms. Fry carrots and onions in a frying pan, adding 2 tbsp. oils Fry over medium heat, stirring occasionally for 5 minutes. Add mushrooms. Stir. Fry, stirring, for 5-6 minutes. Add garlic, sugar, chopped parsley. Pour in wine vinegar and mix well. Puree the mixture of mushrooms and vegetables in a blender until smooth.
Приготовьте икру из груздей. Обжарьте на сковороде морковь и лук, добавив 2 ст.л. масла. Жарьте на среднем огне, периодически помешивая в течение 5 минут. Добавьте грибы. Перемешайте. Обжаривайте, помешивая, в течение 5-6 минут. Добавьте чеснок, сахар, измельченную петрушку. Влейте винный уксус и хорошо перемешайте. Пробейте смесь грибов и овощей в блендере до однородной консистенции.
Serve the milk mushroom caviar chilled. Spread it on pieces of loaf, arrange the sandwiches on a beautiful plate
Подавайте икру из груздей охлажденной. Намажьте ею кусочки батона, разложите бутерброды на красивой тарелке