Place the champignons in a deep colander and rinse thoroughly under running water. Leave them over a bowl or sink for 5 minutes to drain. Cut off the roots and cut the mushrooms into cubes or layers. Allowable thickness is up to 1 cm. Peel the onion. Rinse it with water. Cut into small cubes. Wash the greens and chop them with a knife. Prepare your blender.
Выложите шампиньоны в глубокий дуршлаг и тщательно промойте проточной водой. Оставьте их над миской или раковиной на 5 минут, чтобы стекла вода. Отрежьте корешки и нарежьте грибы на кубики или пласты. Допустимая толщина — до 1 см. Очистите от шелухи лук. Ополосните его водой. Нарежьте мелкими кубиками. Вымойте зелень и измельчите ее ножом. Подготовьте блендер.
Prepare mushroom caviar from champignons. Pour vegetable oil into a deep frying pan and add butter. Put it on fire. When the ingredients combine into a homogeneous mass, add the onion. Fry it, stirring, for 3 minutes. Add mushrooms and stir. Reduce heat. Simmer the mushrooms and onions for 15 minutes until the moisture has completely evaporated. Add salt, pepper and stir. After 1 minute, remove the pan from the heat and let the caviar cool. Place ingredients in a blender bowl and blend to desired consistency. Add lemon juice. Stir the mixture.
Приготовьте грибную икру из шампиньонов. В глубокую сковороду влейте растительное масло и добавьте сливочное. Поставьте на огонь. Когда компоненты соединятся в однородную массу, выложите лук. Обжаривайте его, помешивая, 3 минуты. Добавьте грибы и перемешайте. Уменьшите огонь. Тушите грибы с луком 15 минут до полного испарения влаги. Добавьте соль, перец и перемешайте. Через 1 минуту снимите сковороду с огня, дайте икре остыть. Переложите ингредиенты в чашу блендера и измельчите до желаемой консистенции. Добавьте сок лимона. Перемешайте смесь.
To make the presentation spectacular, sprinkle the caviar with chopped herbs.
Чтобы сделать подачу эффектной, посыпьте икру измельченной зеленью.