Wash the mushrooms. Using a knife, remove the outer skin from the caps. Remove the bottom of the legs. Cut into large pieces and place in a saucepan. Peel the onion and rinse it with running water. Cut into cubes. Peel the garlic and chop it finely. Prepare your blender. Cut the olives into rings.
Вымойте грибы. С помощью ножа снимите со шляпок верхнюю кожицу. Удалите нижнюю часть ножек. Нарежьте крупными кусками и переложите в кастрюлю. Очистите лук от шелухи и промойте его проточной водой. Нарежьте кубиками. Очистите чеснок и мелко нарежьте его. Подготовьте блендер. Нарежьте оливки на колечки.
Prepare the mushrooms. Place the mushrooms in a saucepan with cold water. Place on high heat. When the water boils, reduce the heat to low and cook the mushrooms for 5 minutes. Place the mushrooms in a colander and let the liquid drain completely.
Подготовьте грибы. Положите грибы в кастрюлю с холодной водой. Поставьте на сильный огонь. Когда вода закипит, уберите огонь на минимум и варите грибы 5 минут. Откиньте грибы на дуршлаг и дайте жидкости полностью стечь.
Fry onions and mushrooms. Fry the onion in a frying pan for 3-4 minutes until golden. Place in a blender bowl. Place the mushrooms in the same pan in which the onions were fried. Cook for 20 minutes over medium heat, stirring occasionally. Add salt and pepper. Stir and remove from heat. When the mushrooms have cooled slightly, transfer them to the blender bowl with the onions. Grind the ingredients as finely as possible. Transfer the mushroom mixture to a clean, dry bowl. Add chopped garlic and mix well. Transfer the finished mushroom caviar into a clean jar, close the lid and store in the refrigerator.
Зажарьте лук и грибы. Обжарьте лук на сковороде 3-4 минуты до золотистости. Переложите в чашу блендера. В ту же сковороду, в которой жарился лук, положите грибы. Готовьте 20 минут на среднем огне, периодически помешивая. Добавьте соль и перец. Перемешайте и снимите с огня. Когда грибы немного остынут, переложите их в чашу блендера к луку. Как можно мельче измельчите ингредиенты. Переложите грибную массу в чистую сухую миску. Добавьте нарезанный чеснок и хорошенько перемешайте. Готовую грибную икру переложите в чистую банку, закройте крышкой и храните в холодильнике.
For a more impressive presentation, transfer the caviar into a beautiful bowl. Top with olives.
Для более эффектной подачи икру переложите в красивую пиалу. Сверху украсьте оливками.