Pour cold water over the dried mushrooms and leave for 4 hours. Wash the onion and peel it. Cut into small cubes. Prepare your blender. Wash the greens. Finely chop it with a knife.
Залейте сушеные грибы холодной водой и оставьте на 4 часа. Вымойте лук и очистите его от шелухи. Нарежьте мелкими кубиками. Подготовьте блендер. Вымойте зелень. Мелко нарежьте ее ножом.
Start preparing mushroom caviar from dried mushrooms. Drain all the water from the soaked dry mushrooms and rinse them. Place the mushrooms in a saucepan and cover with water. Place the pan on the fire and bring to a boil. Reduce heat to low and cook mushrooms for 10 minutes. Place the mushrooms in a colander to drain. Cut the mushrooms into small pieces.
Начните готовить грибную икру из сухих грибов. Слейте с замоченных сухих грибов всю воду и промойте их. Выложите грибы в кастрюлю и залейте водой. Поставьте кастрюлю на огонь и доведите до кипения. Уменьшите огонь до минимального, варите грибы 10 минут. Откиньте грибы на дуршлаг, чтобы стекла вода. Нарежьте грибы на маленькие кусочки.
Prepare the roast. Pour vegetable oil into the frying pan. Add the onion and sauté for 3 minutes over medium heat until golden. Add mushrooms, salt and ground black pepper. Stir. Reduce heat to low. Cover with a lid and simmer for 15 minutes. Place the contents of the frying pan into the blender bowl and blend the ingredients at medium speed.
Приготовьте зажарку. Налейте растительное масло в сковороду. Выложите лук и пассируйте 3 минуты на среднем огне до золотистости. Добавьте грибы, соль и молотый черный перец. Перемешайте. Уменьшите огонь до минимального. Накройте крышкой и тушите 15 минут. Выложите содержимое сковороды в чашу блендера и измельчите ингредиенты на средней скорости.
Make sandwiches with prepared mushroom caviar. Place chopped herbs on top.
Сделайте бутерброды с готовой грибной икрой. Сверху выложите измельченную зелень.