Wash jars and lids with detergent. Place them upside down on a towel to dry. Clean the mushrooms. Remove the tip of the legs with a knife. Rinse thoroughly. Peel the onion. Wash and cut into small cubes. Wash the carrots. Peel it and grate it on a fine grater. Prepare your meat grinder. Turn the oven on to 120˚C. Place the lids in a bowl. Pour boiling water over them. Remove after a few minutes and place on a towel to dry the lids.
Вымойте банки и крышки моющим средством. Выложите их на полотенце вверх дном, чтобы они высохли. Почистите грибы. Удалите ножом кончик ножек. Хорошенько промойте. Лук очистите от шелухи. Вымойте и нарежьте мелкими кубиками. Морковь вымойте. Очистите ее от кожуры и натрите на мелкой терке. Подготовьте мясорубку. Включите духовку на 120 ˚C. Положите крышки в миску. Залейте их кипятком. Достаньте через несколько минут и положите на полотенце, чтобы крышки высохли.
Prepare the mushrooms. Place the mushrooms in a large saucepan and cover with water. Place over high heat and bring to a boil. Add salt. Reduce heat to low and simmer mushrooms for 20 minutes. Place the boiled mushrooms in a colander to drain. After this, grind them through a meat grinder into a clean bowl. Pour half the vegetable oil into a deep frying pan and add the mushrooms. Place on medium heat. Fry, stirring, for 10 minutes.
Подготовьте грибы. Положите грибы в большую кастрюлю и залейте водой. Поставьте на сильный огонь и доведите до кипения. Добавьте соль. Уменьшите огонь до минимума и варите грибы 20 минут. Вареные грибы откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода. После этого прокрутите их через мясорубку в чистую миску. Налейте в глубокую сковороду половину растительного масла и выложите грибы. Поставьте на средний огонь. Обжаривайте, помешивая, 10 минут.
Prepare the roast. In another frying pan over medium heat, fry the onion and carrots for 5 minutes. The vegetables should become soft. Combine vegetables and mushrooms in one pan. Simmer covered for 3 minutes over low heat. Place the caviar into jars. Do not cover with lids. Place in the oven for 2 hours to complete cooking and sterilization. Place the jars in a cold oven, preheat it to 120˚C. After 2 hours, remove the jars from the oven and immediately roll them up. After rolling, turn the jars upside down. Cover with a blanket and leave until completely cool.
Приготовьте зажарку. В другой сковороде на среднем огне обжарьте 5 минут лук и морковь. Овощи должны стать мягкими. Смешайте овощи и грибы в одной сковороде. Потомите под крышкой 3 минуты на медленном огне. Разложите икру по банкам. Крышками не накрывайте. Поставьте в духовку на 2 часа для завершения приготовления и стерелизации. Ставьте банки в холодную духовку, разогрейте ее до 120 ˚C. Через 2 часа достаньте банки из духового шкафа и сразу закатайте. После закатывания переверните банки вверх дном. Накройте одеялом и оставьте до полного остывания.
Caviar can be served separately, in a beautiful bowl.
Икру можно подавать отдельно, в красивой пиале.