Clean the mushrooms. Remove the edges of the legs by cutting them off with a knife. Rinse under running water and place in a large saucepan. Prepare your meat grinder. Peel the onion. Wash and cut into cubes. Wash the carrots. Peel off the skin. Grate on a coarse grater. Wash the tomatoes. Cut them into 3-4 pieces. Wash the greens. Chop it with a knife.
Почистите грибы. Удалите края ножек, срезав их ножом. Промойте в проточной воде и положите в большую кастрюлю. Подготовьте мясорубку. Очистите лук от шелухи. Вымойте и нарежьте кубиками. Вымойте морковь. Очистите от кожуры. Натрите на крупной терке. Вымойте помидоры. Разрежьте их на 3-4 части. Вымойте зелень. Измельчите ее при помощи ножа.
Start cooking the caviar. Pour water into the pan with mushrooms. Place over high heat and bring to a boil. Turn the heat to low and cook the mushrooms for 20 minutes. Drain the boiled mushrooms in a colander and leave for 10 minutes to drain. Pass through a meat grinder into a clean bowl.
Начните приготовление икры. Налейте в кастрюлю с грибами воду. Поставьте на сильный огонь и доведите до кипения. Сделайте огонь минимальным, варите грибы 20 минут. Откиньте отварные грибы на дуршлаг и оставьте на 10 минут, чтобы стекла вода. Пропустите через мясорубку в чистую миску.
Fry the onion. Pour 3 tablespoons of vegetable oil into a deep frying pan. Place over medium heat and add onion. Fry, stirring, for 3-4 minutes. Add carrots and stir. Fry for another 4 minutes.
Обжарьте лук. Налейте в глубокую сковороду 3 столовые ложки растительного масла. Поставьте на средний огонь и добавьте лук. Обжаривайте, помешивая, в течение 3-4 минут. Добавьте морковь и перемешайте. Обжарьте еще в течение 4 минут.
Add tomatoes. Pass the tomatoes through a meat grinder into a bowl with mushrooms. Add salt, pepper and remaining vegetable oil. Place the roasted carrots and onions in the same bowl. Mix the ingredients well.
Добавьте помидоры. Помидоры пропустите через мясорубку в миску с грибами. Добавьте соль, перец и оставшееся растительное масло. В эту же миску выложите зажарку из моркови и лука. Хорошо перемешайте ингредиенты.
Make mushroom spawn. Place the resulting mixture in a clean deep frying pan. Place on low heat and cover with a lid. Cook for 50 minutes. Place the finished caviar in a clean, dry jar and put it in the refrigerator.
Сделайте грибную икру. Выложите полученную массу в чистую глубокую сковороду. Поставьте на маленький огонь и накройте крышкой. Готовьте 50 минут. Готовую икру положите в чистую сухую банку и уберите в холодильник.
For a spectacular presentation, place the caviar in a beautiful bowl. Sprinkle with chopped dill.
Для эффектной подачи выложите икру в красивую пиалу. Посыпьте измельченным укропом.