Prepare your food. Soak the chickpeas 8 hours before cooking. Preheat the oven to 180˚C. Prepare the foil. Wash the pepper. Prepare the blender.
Подготовьте продукты. За 8 часов до готовки замочите нут. Разогрейте духовку до 180 ˚C. Подготовьте фольгу. Помойте перец. Приготовьте блендер.
Prepare a snack. Cook the chickpeas for 1.5 hours. When it's cooked, reserve some of the broth to infuse the hummus. While the chickpeas are cooking, prepare the peppers. Peel and wrap it in foil and bake in the oven for 60 minutes. After this, remove the skin from it. Place chickpeas, peppers, sun-dried tomatoes, olive oil, garlic, spices and lemon juice in a blender. Dilute with broth. Grind until smooth and serve.
Приготовьте закуску. Варите нут 1,5 часа. Когда он сварится, оставьте немного бульона для разведения хумуса. Пока варится нут, приготовьте перец. Почистите и заверните его в фольгу, выпекайте в духовке 60 минут. После этого снимите с него кожицу. В блендер выложите нут, перец, вяленые томаты, оливковое масло, чеснок, специи и лимонный сок. Разбавьте бульоном. Измельчите до однородного состояния и подавайте к столу.
Serve hummus with pita bread to spread the prepared pasta on.
Хумус подавайте с питой, чтобы намазывать на них готовую пасту.