Thaw the mushrooms: place them in a colander and place it on a bowl to drain excess liquid. Leave at room temperature. Wash the onions. Peel it from the husk. Cut into half rings. Prepare your blender. Wash greens for garnish. Finely chop it with a knife.
Разморозьте грибы: положите их в дуршлаг и установите его на миску, чтобы стекла лишняя жидкость. Оставьте при комнатной температуре. Вымойте лук. Очистите его от шелухи. Нарежьте полукольцами. Подготовьте блендер. Вымойте зелень для украшения. Мелко нарежьте ее ножом.
Rinse the mushrooms. Rinse the defrosted mushrooms under water and leave in a colander to drain excess liquid.
Промойте грибы. Размороженные грибы промойте под водой и оставьте в дуршлаге, чтобы стекла лишняя жидкость.
Fry the onion. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil for 4-5 minutes. Place the onion in a blender bowl.
Обжарьте лук. Обжарьте лук на сковороде с растительным маслом в течение 4-5 минут. Переложите лук в чашу блендера.
Prepare the mushrooms. Place the mushrooms in the same pan in which the onions were fried. Place on medium heat. Fry for 10 minutes until excess liquid has evaporated. Place in a blender bowl with the onions and add salt. Chop mushrooms and onions. Add tomato paste and stir. Transfer the caviar to a suitable clean container.
Приготовьте грибы. Выложите грибы в ту же сковороду, в которой жарился лук. Поставьте на средний огонь. Обжаривайте 10 минут, пока не выпарится лишняя жидкость. Переложите в чашу блендера к луку и посолите. Измельчите грибы и лук. Добавьте томатную пасту и перемешайте. Переложите икру в подходящую чистую емкость.
Mushroom caviar can be spread on bread. You will get very tasty sandwiches. Sprinkle chopped herbs on top.
Грибной икрой можно намазать хлеб. Получатся очень вкусные бутерброды. Сверху посыпьте измельченной зеленью.