Prepare your food. Take out the jars in which the product will be stored. Wash the tomatoes, peel the garlic. Preheat oven to 120˚C.
Подготовьте продукты. Достаньте банки, в которых будет храниться продукт. Помойте помидоры, очистите чеснок. Разогрейте духовку до 120 ˚C.
Prepare sun-dried tomatoes. Chop the tomatoes. Cover a baking sheet with parchment and place the tomatoes on it. Brush them with olive oil. In a bowl, mix salt, sugar, pepper, thyme, rosemary and basil and oregano. Pass 5 cloves of garlic through a press and brush the tomatoes with it. Place the baking sheet with tomatoes in a preheated oven for 4-5 hours. Use convection mode. Slice the feta and remaining garlic.
Приготовьте вяленые помидоры. Нарежьте помидоры. Застелите противень пергаментом, разложите на нем помидоры. Смажьте их оливковым маслом, В миске смешайте соль, сахар, перец, тимьяном, розмарином и базиликом и орегано. Пропустите через пресс 5 зубчиков чеснока, смажьте им помидоры. Поставьте противень с помидорами в разогретую духовку на 4-5 часов. Используйте режим конвекции. Нарежьте фету и оставшийся чеснок ломтиками.
Prepare sun-dried tomatoes. Pour olive oil into a jar, add a clove of garlic, place tomatoes, cheese and garlic in the jar. Roll up the jar with a lid and place it in the refrigerator.
Приготовьте вяленые помидоры. В банку влейте оливковое масло, добавьте зубчик чеснока выложите в банку помидоры, сыр и чеснок. Банку закатайте крышкой и поставьте в холодильник.
Serve sun-dried tomatoes with black bread croutons - they go perfectly with tomatoes and feta.
Подайте вяленые помидоры с гренками из черного хлеба — они идеально сочетаются с томатами и фетой.