Arrange all products conveniently. Prepare a pot, pan and mold. Rinse the millet thoroughly. Turn on the oven to preheat to 250˚C. Wash and peel vegetables and mushrooms.
Расположите удобно все продукты. Подготовьте кастрюлю, сковороду и форму. Тщательно промойте пшено. Включите духовой шкаф на разогрев до 250 ˚C. Вымойте и почистите овощи и грибы.
Take care of mushrooms. Coarsely chop the champignons and place in a saucepan. Add salt and cook for about 20 minutes. Then turn off the heat and leave the mushrooms in the broth.
Займитесь грибами. Шампиньоны крупно нарежьте, положите в кастрюлю. Посолите и варите около 20 минут. Затем выключите огонь и оставьте грибы в бульоне.
Prepare the roast. Coarsely chop the onion and carrots and place in a preheated frying pan with vegetable oil. Fry until half cooked, about 5-7 minutes.
Приготовьте зажарку. Крупно нарежьте лук и морковь, выложите в заранее разогретую сковороду с растительным маслом маслом. Обжаривайте до полуготовности около 5-7 минут.
Combine products. Cut the potatoes into pieces. Take a cauldron, put fried vegetables, millet, potatoes in it and fill it with mushrooms and broth. Calculate so that per 100 g of millet there is 1 liter of water.
Соедините продукты. Нарежьте картофель кусочками. Возьмите казан, выложите в него жареные овощи, пшено, картофель и залейте грибами с отваром. Рассчитайте так, чтобы на 100 г пшена приходился 1 литр воды.
Proceed to the final stage of preparing kulesh. Place the cauldron with kulesh in an oven preheated to 250˚C for 1 hour. Once the contents boil, reduce the temperature to 160˚C. Make sure that it does not boil, but simmers in the oven.
Приступите к завершающему этапу приготовления кулеша. В заранее разогретую до 250 ˚C духовку поставьте казан с кулешом на 1 час. После того, как содержимое закипит, уменьшите температуру до 160 ˚C. Следите за тем, чтобы он не кипел, а томился в духовке.
For a spectacular serving, pour lean kulesh into a tureen and sprinkle with chopped herbs. Serve with lean mayonnaise.
Для эффектной подачи налейте постный кулеш в супницу и посыпьте нарезанной зеленью. Подавайте с постным майонезом.