Remove membranes and veins from beef. Peel the pumpkin and onion. Wash the tomato and dry with a paper towel. Rinse the bulgur with cool water until the water runs clear.
У говядины удалите пленки и жилки. Тыкву и лук очистите. Помидор помойте и просушите бумажным полотенцем. Булгур промойте прохладной водой, пока вода не станет прозрачной.
Chop the onion into large cubes.
Репчатый лук порубите крупным кубиком.
Cut the tomato into large cubes too.
Помидор тоже нарежьте крупным кубиком.
Cut the pumpkin into medium cubes measuring 1.5-2 cm.
Тыкву нарежьте средним кубиком размером 1,5-2 см.
Cut the beef into cubes 1-1.5 cm in size.
Говядину нарежьте кубиком размером 1-1,5 см.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the beef for 5 minutes on each side over high heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте говядину по 5 минут с каждой стороны на сильном огне.
Add onion to beef and fry for another 3-4 minutes.
Добавьте к говядине лук и жарьте еще 3-4 минуты.
Add tomato and pumpkin. Fry everything together for another 3 minutes.
Добавьте помидор и тыкву. Жарьте все вместе еще 3 минуты.
Add bulgur to meat and vegetables. Stir.
Всыпьте к мясу и овощам булгур. Перемешайте.
Pour 2 cups of water into the pan. Salt, pepper and add bay leaf. and spices Reduce heat to low and cover the pan with a lid. Simmer for 20 minutes until the water has completely evaporated and all ingredients are ready.
Влейте в сковороду 2 стакана воды. Посолите, поперчите и добавьте лавровый лист. и специи Убавьте огонь до минимума и накройте сковороду крышкой. Тушите всё 20 минут до полного выпаривания воды и готовности всех ингредиентов.
The dish is ready. Serve the bulgur hot, garnished with finely chopped parsley.
Блюдо готово. Подавайте булгур горячим, украсив мелко нарубленной петрушкой.