Prepare the ingredients, preheat the oven to 180/gr, wash the basil.
Подготовьте продукты, разогрейте духовку до 180 /гр, помойте базилик.
Make bruschetta. Cut the baguette into slices, brush them with vegetable oil. Place in preheated oven for 10 minutes. Cut the sun-dried tomatoes into strips. Chop the basil. Spread curd cheese onto cooled baguette slices, add sun-dried tomatoes and prosciutto. Sprinkle with basil.
Сделайте брускетты. Нарежьте багет ломтиками, смажьте их растительным маслом. Отправьте в разогретую духовку на 10 минут. Нарежьте полосками вяленые помидоры. Измельчите базилик. На остывшие ломтики багета намажьте творожным сыром, выложите вяленые помидоры и прошутто. Посыпьте базиликом.
Sprinkle the finished bruschetta with basil leaves and garnish with balsamic vinegar.
Готовую брускетту посыпьте сверху листьями базилика и украсьте бальзамическим уксусом.