Prepare the food: wash the tomatoes, peel 5-6 cloves of garlic. Prepare the jars in which the product will be stored, preheat the oven to 120˚C.
Подготовьте продукты: вымойте помидоры, очистите 5-6 зубчиков чеснока. Подготовьте банки, в которых будет храниться продукт, разогрейте духовку до 120 ˚C.
Prepare the tomatoes. Cut the tomatoes into quarters. Line a baking sheet with parchment and arrange the tomatoes tightly together, cut side up. Sprinkle the tomatoes with a mixture of salt, sugar, pepper, chopped basil, and rosemary. Add some basil and rosemary, top with 5 cloves of garlic, and drizzle with olive oil. Keep the tomatoes in a preheated oven for about 4-5 hours, using the convection mode.
Подготовьте помидоры. Нарежьте помидоры четвертинками. Застелите противень пергаментом, разложите помидоры плотно друг к другу, срезом вверх. Посыпьте помидоры смесью соли, сахара, перца,измельченных базилика, розмарина. Добавьте часть базилика и розмарина, выложите сверху 5 зубчиков чеснока, полейте оливковым маслом. В разогретой духовке держите помидоры около 4-5 часов, причем используйте режим конвекции.
Preserve: pour olive oil into a jar, add a clove of garlic and the remaining basil and rosemary. Add a layer of tomatoes, then more herbs and a clove of garlic. Place in this order until the jar is filled to the top. Roll up the jar with a lid and place it in the refrigerator.
Выполните консервацию: в банку влейте оливковое масло, добавьте зубчик чеснока и оставшийся базилик с розмарином. Выложите слой помидоров, затем снова травы и зубчик чеснока. Выкладывайте в таком порядке, пока банка не заполнится доверху. Банку закатайте крышкой и поставьте в холодильник.
Feta cheese and brown bread croutons are the perfect combination for a spectacular presentation.
Сыр фета и гренки из черного хлеба — эти продукты идеальны сочетаются для эффектной подачи.