Prepare the food, take out the jars in which the product will be stored. Wash the tomatoes.
Подготовьте продукты, достаньте банки, в которых будет храниться продукт. Помойте помидоры.
Prepare the tomatoes. Cut the tomatoes into circles. Place the tomatoes in a colander, sprinkle with salt (about 2.5 tbsp), and leave for 30 minutes. Place tomatoes on electric dryer racks. Turn on the electric dryer and leave for 12-14 hours.
Подготовьте помидоры. Нарежьте помидоры на кружки. Переложите помидоры в дуршлаг, посыпьте солью (примерно 2.5 ст.л.), оставьте на 30 минут. Разложите помидоры на решетки электросушилки. Включите электросушилку и оставьте на 12-14 часов.
Roll the tomatoes into jars. Place the tomatoes in jars, sprinkle with Italian herbs and pepper. Heat the oil with the garlic cloves in a saucepan without bringing to a boil. Remove the garlic from the oil and place it on top of the tomatoes in the jar. Pour warm oil into a jar of tomatoes. Add balsamic vinegar. Screw on the lid and put the jar in the refrigerator.
Закатайте помидоры в банки. Помидоры переложите в банки, посыпав итальянскими травами и перцем. В сотейнике нагрейте масло с зубчиками чеснока, не доводя до кипения. Чеснок достаньте из масла, положите поверх помидоров в банке. Залейте теплое масло в банку с помидорами. Добавьте бальзамический уксус. Закрутите крышку и уберите банку в холодильник.
Serve sun-dried tomatoes with Feta cheese and brown bread croutons - these products combine perfectly in taste.
Подайте вяленые помидоры с сыром Фета и гренками из черного хлеба — эти продукты идеально сочетаются друг с другом по вкусу.