Prepare the food, take out the jars in which the product will be stored. Wash the tomatoes, peel 5-6 cloves of garlic. Preheat oven to 120˚C.
Подготовьте продукты, достаньте банки, в которых будет храниться продукт. Помойте помидоры, очистите 5-6 зубчиков чеснока. Разогрейте духовку до 120 ˚C.
Prepare the tomatoes. Cut the tomatoes into circles. Line a baking sheet with parchment and arrange the tomatoes tightly together, cut side up. Mix salt, sugar and pepper in a bowl. Sprinkle the mixture over the tomatoes, also add a pinch of Italian herbs and top with 3 cloves of garlic. Drizzle with olive oil. Place the baking sheet in the preheated oven and keep the tomatoes for about 4-5 hours. Use convection mode.
Подготовьте помидоры. Нарежьте помидоры на кружки. Застелите противень пергаментом, разложите помидоры плотно друг к другу, срезом вверх. В миске смешайте соль, сахар и перец. Посыпьте смесью помидоры, также добавьте щепотку итальянских трав и выложите сверху 3 зубчика чеснока. Полейте оливковым маслом. Поставьте противень в разогретую духовку и держите помидоры около 4-5 часов. Используйте режим конвекции.
Can the tomatoes. Pour olive oil into a jar, add a clove of garlic and a pinch of Italian herbs. Add a layer of tomatoes, then another pinch of herbs and a clove of garlic. Repeat the action again. Pour olive oil over the tomatoes. Roll up the jar with a lid and place it in the refrigerator.
Законсервируйте помидоры. В банку влейте оливковое масло, положите зубчик чеснока и щепотку итальянских трав. Выложите слой помидоров, затем снова щепотку трав и зубчик чеснока. Повторите действие еще раз. Залейте томаты оливковым маслом. Банку закатайте крышкой и поставьте в холодильник.
Serve canned sun-dried tomatoes with Feta cheese and black bread croutons - these products combine perfectly in taste.
Подайте консервированные вяленые помидоры с сыром Фета и гренками из черного хлеба — эти продукты идеально сочетаются друг с другом по вкусу.