Arrange all products conveniently. Prepare your pot and pan. Rinse the millet thoroughly. Wash and peel the vegetables.
Расположите удобно все продукты. Подготовьте кастрюлю и сковороду. Тщательно промойте пшено. Помойте и почистите овощи.
Prepare the soup base. Place the washed millet into a pan of boiling water and bring it to a boil. Cook for about 10 minutes over medium heat. Cut the potatoes into cubes and add to the millet. Cook for 15 minutes until the potatoes are done.
Подготовьте суповую основу. В кастрюлю с кипящей водой засыпьте промытое пшено и доведите его до кипения. Варите около 10 минут на среднем огне. Нарежьте картофель на кубики и добавьте в к пшену. Варите в течение 15 минут до готовности картошки.
Take care of the lard and onions. Cut the lard into small cubes and place it in a frying pan, melt slightly for 5-7 minutes. Chop the onion and add to the pan with the lard. Fry until golden brown for 10 minutes.
Займитесь салом и луком. Нарежьте сало на небольшие кубики и выложите его на сковороду, слегка растопите в течение 5-7 минут. Нашинкуйте лук и добавьте в сковороду к салу. Обжаривайте до золотистого цвета в течение 10 минут.
Connect the components. Add the onion and lard to the pan with the potatoes and millet and cook for about 7-10 minutes. Salt and pepper to taste.
Соедините компоненты. Добавьте лук и сало в кастрюлю с картофелем и пшеном и варите еще около 7-10 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour the kulesh with lard and potatoes into a tureen or portioned plates, sprinkle with chopped herbs.
Налейте кулеш с салом и картошкой в супницу или порционные тарелки, посыпьте нарезанной зеленью.