Arrange all products conveniently. Prepare a pot, pan and grater. Wash the meat thoroughly, rinse the millet and peel the vegetables.
Расположите удобно все продукты. Подготовьте кастрюлю, сковороду и терку. Тщательно вымойте мясо, промойте пшено и почистите овощи.
Cook the soup base. Place the meat in a saucepan with water. Add 1 peeled onion and 1 coarsely chopped carrot. After the broth boils, skim off the foam, add peppercorns and salt. Cook for 2 hours.
Сварите суповую основу. Выложите мясо в кастрюлю с водой. Добавьте 1 очищенную луковицу и 1 крупно нарезанную морковь. После закипания бульона, снимите пенку, добавьте перец горошинами и посолите. Варите в течение 2 часов.
Proceed to preparing the frying. Grate the remaining carrots on a coarse grater and cut the onion into cubes. Place the vegetables in a preheated frying pan with oil and fry for about 10 minutes, stirring.
Переходите к приготовлению зажарки. Натрите оставшуюся морковь на крупной терке и нарежьте лук кубиками. Выложите овощи в заранее разогретую сковороду с маслом и обжаривайте около 10 минут, помешивая.
Finish preparing the soup base. Remove the meat from the broth and let it cool. Set aside the vegetables and strain the broth through a sieve. Pour the broth into a clean saucepan, add the washed millet and cook for 5 minutes after boiling.
Завершите приготовление суповой основы. Выложите мясо из бульона и дайте ему остыть. Овощи отложите, а бульон процедите через сито. Залейте бульон в чистую кастрюлю, выложите туда промытое пшено и варите после закипания 5 минут.
Add remaining ingredients. Cut the potatoes into cubes and add to the pan. Cook until the potatoes and millet are ready for about 30 minutes. 5 minutes before readiness, add fried vegetables to the soup, add bay leaf, spices to taste and chopped meat.
Добавьте оставшиеся продукты. Нарежьте картошку кубиками и добавьте в кастрюлю. Варите до готовности картофеля и пшена около 30 минут. За 5 минут до готовности выложите в суп зажарку из овощей, добавьте лавровый лист, специи по вкусу и нарезанное мясо.
Pour the millet kulesh into a beautiful tureen and sprinkle with chopped herbs.
Перелейте кулеш из пшена в красивую супницу и посыпьте нарезанной зеленью.