Prepare your food. Peel the onion and cut into thick rings. Cut the cheese into strips so that their height matches the onion rings. Use a paper towel to remove excess moisture from the cheese strips.
Подготовьте продукты. Лук очистите от шелухи и нарежьте толстыми кольцами Сыр нарежьте полосками так, чтобы по высоте они совпадали с колечками лука. С помощью бумажной салфетки уберите лишнюю влагу с полосок сыра.
Form onion-cheese rings. It is better to do this on parchment paper. Place onion rings on a sheet of parchment paper: large ones first, then place smaller ones inside. Place strips of cheese between the rings so that there are no gaps.
Сформируйте луково-сырные колечки. Делать это лучше на пергаментной бумаге. На лист пергаментной бумаги выложите луковые кольца: сначала большое, а внутрь положите поменьше. Между кольцами поместите полоски сыра, чтобы не осталось промежутков.
Make the breading: stir the eggs with salt in a bowl, pour flour into another bowl, and breadcrumbs into a third. Dip the onion ring and cheese in flour, then dip in the egg mixture, and then in breadcrumbs. Then dip it back into the egg mixture and back into the breadcrumbs.
Сделайте панировку: в миске размешайте яйца с солью, в другую миску насыпьте муку, в третью — панировочные сухари. Обваляйте луковое кольцо с сыром в муке, потом окуните в яичную смесь, а после в панировочные сухари. Затем опять опустите в яичную смесь и вновь в сухари.
Fry the onion rings. Heat vegetable oil in a frying pan. The oil should not smoke. Fry onion rings for 2 minutes on both sides until golden brown. Place the finished rings on a paper towel.
Пожарьте луковые кольца. Нагрейте в сковороде растительное масло. Масло не должно дымиться. Обжаривайте луковые кольца по 2 минуты с обеих сторон до золотистого цвета. Готовые кольца положите на бумажное полотенце.
Serve hot with ketchup or sour cream.
Подавайте горячими с кетчупом или сметаной.