Prepare your food. Peel the onion and cut into slices 1 cm wide. Divide into rings. Cut the cheese into strips so that they match the height of the onion rings.
Подготовьте продукты. Лук очистите от шелухи и нарежьте ломтиками шириной 1 см. Разделите на кольца. Сыр нарежьте на полоски, чтобы они совпадали по высоте с луковыми кольцами.
Prepare the onion rings. Place onion rings of different sizes one inside the other. Place strips of cheese between them so that there are no gaps and the onions hold the cheese. Do this with all portions of onion rings and cheese. Place in the refrigerator for 60 minutes. This is necessary so that the rings do not fall apart during frying.
Подготовьте луковые кольца. Кольца лука разного размера поместите одно в другое. Между ними положите полоски сыра, чтобы не оставалось промежутков, а лук удерживал сыр. Сделайте так со всеми порциями луковых колец и сыра. Поставьте на 60 минут в холодильник. Это нужно, чтобы при жарке кольца не развалились.
While the rings are cooling, make the batter. Beat eggs with salt. Add flour and mix well so that there are no lumps left. Pour water into the batter, stirring constantly. The batter should look like liquid sour cream. If necessary, adjust the thickness by adding water or flour.
Пока кольца охлаждаются, сделайте кляр. Взбейте яйца с солью. Добавьте муку и хорошо перемешайте, чтобы не осталось комков. Влейте в кляр воду, постоянно помешивая. Кляр должен получиться, как жидкая сметана. При необходимости регулируйте густоту, добавляя воду или муку.
Prepare the onion rings. Heat vegetable oil in a frying pan. Remove the onion rings from the refrigerator. Dip the rings into the batter, then immediately place them in a hot frying pan. Fry for 3 minutes on each side. Place the finished rings on a paper towel to absorb excess fat.
Приготовьте луковые кольца. Нагрейте в сковороде растительное масло. Достаньте из холодильника луковые кольца. Опускайте кольца в кляр, после чего сразу кладите на раскаленную сковороду. Обжаривайте по 3 минуты с каждой стороны. Готовые кольца положите на бумажное полотенце, чтобы оно впитало лишний жир.
Serve hot, seasoned with tomato sauce.
Подавайте горячими, приправив томатным соусом.