Prepare your food. Peel the onion. Place flour, breadcrumbs and salt in separate dry, clean bowls. Take out the piping bag and parchment paper. Prepare the blender.
Подготовьте продукты. Лук очистите от шелухи. В отдельные сухие чистые миски насыпьте муку и панировочные сухари с солью. Достаньте кулинарный мешок и пергаментную бумагу. Приготовьте блендер.
Prepare the onion rings. In a blender, puree the onion. Add 50 g of flour, salt and beat until smooth. Place the onion mixture in a piping bag. Pipe into rings onto parchment paper. Place the rings in the freezer for 2 hours.
Подготовьте луковые кольца. В блендере измельчите лук в пюре. Добавьте 50 г муки, посолите и пробейте до однородной массы. Поместите луковую массу в кулинарный мешок. Выдавите на пергаментную бумагу в виде колец. На 2 часа уберите колечки в морозилку.
Prepare breaded rings. Mix eggs and salt in a bowl, mix thoroughly. Place flour in a separate plate and breadcrumbs in a second plate. Remove the onion rings from the freezer. Dip in flour, then dip in egg mixture, then roll in breadcrumbs. Place in a frying pan with well-heated oil. Fry the rings for 2 minutes on both sides until golden brown. Place the finished rings on a paper towel to absorb excess fat.
Приготовьте кольца в панировке. Смешайте в миске яйца с солью, тщательно перемешайте. В отдельную тарелку насыпьте муку, во вторую тарелку — панировочные сухари. Достаньте луковые кольца из морозилки. Обваляйте в муке, потом окуните в яичную смесь, затем обваляйте в сухарях. Положите в сковороду с хорошо разогретым маслом. Обжаривайте кольца по 2 минуты с обеих сторон до золотистого цвета. Готовые кольца переложите на бумажное полотенце, чтобы оно впитало лишний жир.
Serve hot, seasoned with ketchup.
Подавайте горячими, приправив кетчупом.