Prepare your food. Wash the chicken eggs. Chop the potato chips. To quickly chop the chips, place them in a bag and roll them with a rolling pin. Wash the pollock fillet, dry it and cut it into portions. Wash and cut the vegetables.
Подготовьте продукты. Помойте куриные яйца.Картофельные чипсы измельчите. Чтобы быстро измельчить чипсы, сложите их в пакет и прокатайте скалкой. Филе минтая помойте, обсушите и нарежьте на порционные куски. Овощи помойте и нарежьте.
Prepare the batter. Beat the eggs into a bowl, add salt and ground pepper. Beat until smooth. Place the crushed chips on a plate. Place flour in another plate.
Подготовьте кляр. Яйца вбейте в миску, добавьте соль и молотый перец. Взбейте до однородности. Измельченные чипсы положите в тарелку. В другую тарелку насыпьте муку.
Cook the fish. Heat vegetable oil over high heat. Dredge fish pieces in flour, shaking off excess. Dip the fish in the egg, then roll in the chips and place in the pan. Fry the fish over medium heat for 3-4 minutes on each side. Before serving, place the fish on a paper towel to remove excess oil.
Приготовьте рыбу. Разогрейте на сильном огне растительное масло. Кусочки рыбы обваляйте в муке, стряхните излишки. Обмакните рыбу в яйцо, затем обваляйте в чипсах и отправьте на сковороду. Обжарьте рыбу на среднем огне по 3-4 минуты с каждой стороны. Перед подачей выложите рыбу на бумажное полотенце, чтобы убрать лишнее масло.
Place the pollock on a plate and garnish with vegetables.
Положите минтай на тарелку и украсьте овощами.