Prepare your food. Clean the fish from bones and skin, the pepper from seeds and veins, and the onion and garlic from the husks. Cut the vegetables into medium cubes. Chop the greens for serving. Instead of salmon and pollock, you can use any other sea fish to make paella.
Подготовьте продукты. Очистите рыбу от костей и кожи, перец — от семян и прожилок, лук и чеснок — от шелухи. Нарежьте овощи средними кубиками. Порубите зелень для подачи. Вместо лосося и минтая для приготовления паэльи можно использовать любую другую морскую рыбу.
Prepare the fish. Lightly salt and pepper the fish. Set aside in a separate bowl for 10 minutes.
Подготовьте рыбу. Слегка посолите и поперчите рыбу. Отложите в отдельную миску на 10 минут.
Fry the vegetables. In a frying pan, fry the onion and garlic in oil until golden brown. Add red pepper and peas to the pan. Add some salt. Fry for another 5-7 minutes.
Обжарьте овощи. На сковороде обжарьте на масле лук и чеснок до золотистого цвета. Добавьте в сковороду красный перец и горошек. Посолите. Жарьте еще 5-7 минут.
Prepare paella. Fry the fish in a separate pan. Transfer it to the vegetables, add rice and saffron. Fill with water so that it completely covers the cereal. Simmer covered over medium heat for 15-20 minutes.
Приготовьте паэлью. На отдельной сковороде обжарьте рыбу. Переложите ее к овощам, добавьте рис и шафран. Залейте водой так, чтобы она полностью покрывала крупу. Тушите под крышкой на среднем огне 15-20 минут.
Before serving, sprinkle the paella with fish with fresh parsley, dill, and spinach.
Перед подачей посыпьте паэлью с рыбой свежей петрушкой, укропом, шпинатом.