Conveniently arrange all the necessary ingredients. Remove the minced chicken. Wash the onion and parsley and chop finely. Prepare your frying pan and cutlery. Cut off the crust of the bread. It is better to prepare the minced meat yourself by passing the chicken through a meat grinder.
Удобно разложите все необходимые ингредиенты. Достаньте куриный фарш. Лук и петрушку промойте и мелко нарежьте. Подготовьте сковороду и столовые приборы. Обрежьте у хлеба корочку. Лучше готовить фарш самостоятельно, пропустив куриное мясо через мясорубку.
Prepare the minced meat. Soak the white bread crumb in warm milk for 3 minutes. Squeeze out excess liquid. Place the minced meat in a deep bowl, add the egg, bread, salt, pepper, onion, and parsley. Stir well until smooth and let sit for 10 minutes.
Подготовьте фарш. Мякиш белого хлеба замочите в теплом молоке на 3 минуты. Лишнюю жидкость отожмите. В глубокую миску выложите фарш, добавьте яйцо, хлеб, соль, перец, лук, петрушку. Хорошо размешайте до однородности и оставьте на 10 минут настояться.
Prepare the cutlets. Wet your hands with cold water and form into medium-sized patties. Dip both sides in breading. Heat a frying pan, add oil and place the cutlets. Fry on one side, turn over and cover the pan with a lid. Continue frying until golden brown. Place the finished cutlets on a paper towel to remove excess oil. Then transfer to a plate.
Приготовьте котлеты. Намочите руки холодной водой и сформируйте котлеты среднего размера. Обваляйте с обеих сторон в панировке. Разогрейте сковороду, влейте масло и выложите котлеты. Обжарьте с одной стороны, переверните и накройте сковороду крышкой. Продолжайте жарить до золотистой корочки. Готовые котлеты выложите на бумажное полотенце, чтобы ушло лишнее масло. Затем переложите в тарелку.
Serve breaded chicken cutlets with mashed potatoes.
Подавайте куриные котлеты в сухарях с картофельным пюре.