Prepare your food. Wash and peel the zucchini, carrots, onions, and garlic. Remove the skins from the tomatoes. Cut the vegetables into cubes. Chop the greens for serving.
Подготовьте продукты. Помойте и почистите кабачок, морковь, лук, чеснок. С помидоров снимите кожицу. Нарежьте овощи кубиками. Порубите зелень для подачи.
Prepare the legumes. Boil green beans in salted water. Drain the water and place the beans in a separate bowl.
Подготовьте бобовые. Отварите стручковую фасоль в подсоленной воде. Воду слейте, фасоль отложите в отдельную миску.
Prepare paella. Heat the oil in a deep frying pan. Fry the onion and garlic over high heat until golden brown, 2 minutes. Add zucchini and carrots. Salt and pepper. Fry for another 5 minutes, stirring constantly. Add rice, tomatoes, paprika and saffron to the pan, add water and stir. Bring to a boil, reduce heat, simmer until the liquid evaporates. 5 minutes before the end of cooking, add beans and peas to the rice and vegetables.
Приготовьте паэлью. Разогрейте масло в глубокой сковороде. Обжарьте на сильном огне до золотистого цвета лук и чеснок в течение 2-х минут. Добавьте кабачки и морковь. Посолите, поперчите. Жарьте еще 5 минут, постоянно помешивая. Добавьте на сковороду рис, помидоры, паприку и шафран, залейте водой и перемешайте. Доведите до кипения, убавьте огонь, тушите до тех пор, пока жидкость не испарится. За 5 минут до окончания готовки добавьте к рису с овощами фасоль и горошек.
Before serving, let the paella with vegetables steep for 5 minutes, covered. Garnish with parsley sprigs, lemon slices and olives. Traditional Spanish paella is served directly from the pan and eaten with wooden spoons.
Перед подачей дайте настояться паэлье с овощами под крышкой 5 минут. Украсьте веточками петрушки, дольками лимона и маслинами. Традиционную испанскую паэлью подают прямо на сковороде и едят деревянными ложками.