Prepare your food. Rinse the pork and pat dry with a paper towel. Cut into portioned steaks and pound. Place flour and breadcrumbs in two different flat plates. Pepper can be mixed directly with breadcrumbs without rubbing the pieces of meat separately.
Подготовьте продукты. Свинину промойте и обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте на порционные стейки и отбейте. В две разные плоские тарелки насыпьте муку и панировочные сухари. Перец можно сразу смешать с панировочными сухарями, не натирая им отдельно куски мяса.
Prepare the schnitzel. Pour lemon juice over the pork, rub with pepper and salt. Beat the eggs and salt in a separate bowl until smooth. Dredge the pieces of meat in flour and then in the egg. Bread both sides with breadcrumbs. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry each piece of meat on both sides for 5-7 minutes over medium heat.
Приготовьте шницель. Полейте свинину соком лимона, натрите перцем и солью. Взбейте в отдельной миске яйца с солью до однородности. Обваляйте куски мяса в муке, а затем в яйце. Запанируйте с двух сторон в сухарях. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обжарьте каждый кусок мяса с обеих сторон по 5-7 минут на среднем огне.
Serve schnitzel in breadcrumbs with lettuce, parsley, a slice of lemon and cherry tomatoes cut into halves.
Подавайте шницель в сухарях с зеленью салата, петрушки, долькой лимона и помидорами черри, разрезанными на половинки.