Prepare all the necessary ingredients. Wash the turkey breast fillet with cold water, dry with paper towels, add salt and pepper, and add Provençal herbs. Cut across the grain into slices 1.5-2 centimeters thick, beat lightly. Remove the pan, bowls and cutlery.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Филе грудки индейки помойте холодной водой, обсушите бумажными полотенцами, посолите, поперчите, добавьте прованские травы. Нарежьте поперек волокон ломтиками толщиной 1,5-2 сантиметра, слегка отбейте. Достаньте сковороду, миски и столовые приборы.
Prepare the breading. Place three bowls in front of you. In the first bowl, mix the eggs with a pinch of salt. Pour flour into the second, breadcrumbs into the third.
Приготовьте панировку. Поставьте перед собой три миски. В первой миске смешайте яйца с щепоткой соли. Во вторую насыпьте муку, в третью — панировочные сухари.
Prepare the turkey for roasting. Remove turkey pieces and dredge in flour on all sides. Dip into egg mixture. Roll in breadcrumbs. Shake excess crumbs from fillets. Dip in eggs and breading again.
Подготовьте индейку к жарке. Отбейте кусочки индейки и обваляйте в муке со всех сторон. Обмакните в яичную смесь. Обваляйте в панировочных сухарях. Стряхните излишки крошек с филе. Еще раз обмакните в яйца и панировку.
Fry the turkey in breadcrumbs. Place the prepared pieces in heated oil and fry on each side for 3-5 minutes until golden brown. Once the turkey is roasted and browned, you can turn it over again. You can fry twice on each side, but no more.
Пожарьте индейку в сухарях. Выложите подготовленные кусочки в разогретое масло и обжарьте с каждой стороны по 3-5 минут до золотистой корочки. Когда индейка поджарится и подрумянится, ее можно еще раз перевернуть. С каждой стороны можно обжарить два раза, но не более.
Serve with ketchup and vegetable salad (cut cucumbers, tomatoes, chop herbs, add spices, mix in a deep bowl).
Подавайте с кетчупом и овощным салатом (нарежьте огурцы, помидоры, порубите зелень, добавьте специи смешайте в глубокой миске).