Peel potatoes, onions, carrots and pumpkin. Remove the stem from the bell pepper. Preheat the oven to 180⁰C.
Картофель, лук, морковь и тыкву очистите. У болгарского перца удалите плодоножку. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Cut the pumpkin into large cubes.
Тыкву нарежьте крупным кубиком.
Chop the onion into small cubes no larger than 1 cm.
Репчатый лук порубите мелким кубиком размером не более 1 см.
Also cut the carrots into small cubes no larger than 1 cm.
Морковь тоже нарежьте небольшим кубиком не более 1 см.
Cut the potatoes into large cubes.
Картофель нарежьте крупным кубиком.
Cut the bell pepper into large cubes too.
Болгарский перец тоже нарежьте крупным кубиком.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the vegetables. Stir them and season with pepper and salt.
Форму для запекания смажьте растительным маслом и выложите овощи. Перемешайте их и приправьте перцем и солью.
Cover the vegetables with foil and bake in the oven for 30-40 minutes at 180⁰C.
Овощи закройте фольгой и запекайте в духовке 30-40 минут при 180⁰С.
Then remove the foil and bake the vegetables without it for another 10 minutes.
Затем снимите фольгу и запеките овощи еще без нее в течение 10 минут.
Sprinkle the finished vegetables with finely chopped green onions.
Готовые овощи посыпьте мелко нарубленным зеленым луком.