Prepare the minced meat. If it's frozen, defrost it. Wash the champignons. Cut them into cubes or thin half rings. Wash the carrots and peel them. Cut into small cubes. Peel the onion and cut it into small cubes. Cut the tomatoes in half and grate on a fine grater. Discard the peel. Peel the garlic and pass it through a press. Wash the greens, dry with a paper towel and finely chop with a knife. Grate the hard cheese on a fine grater.
Приготовьте фарш. Если он заморожен, разморозьте его. Вымойте шампиньоны. Нарежьте их кубиками или тонкими полукольцами. Вымойте морковь и очистите ее. Нарежьте мелкими кубиками. Очистите лук и нарежьте его мелкими кубиками. Помидоры разрежьте пополам и натрите на мелкой терке. Кожицу выбросьте. Очистите чеснок и пропустите его через пресс. Зелень вымойте, обсушите бумажным полотенцем и мелко порубите ножом. Твердый сыр натрите на мелкой терке.
Start preparing the mushroom bolognese. Place a deep frying pan on the fire, pour vegetable oil into it. After a couple of minutes, add the champignons and minced meat. Mix well. Knead the minced meat so that it is crumbly and does not stick together into large pieces. Fry for 5 minutes. Add onions and carrots. Stir and fry for another 3-4 minutes.
Начните готовить болоньезе с грибами. Поставьте глубокую сковороду на огонь, налейте в нее растительное масло. Через пару минут выложите шампиньоны и фарш. Хорошо перемешайте. Разминайте фарш, чтобы он был рассыпчатым и не склеивался в большие куски. Обжарьте в течение 5 минут. Добавьте лук и морковь. Перемешайте, жарьте еще 3-4 минуты.
Add mashed tomatoes. Place the tomatoes in the pan with the minced meat. Add garlic, chopped herbs, salt and sugar. Stir and bring to a boil. Reduce heat, cover with a lid and simmer for 2-3 minutes. Turn off the heat and leave the pan on the stove.
Добавьте протертые помидоры. Положите в сковороду к фаршу томаты. Добавьте чеснок, измельченную зелень, соль и сахар. Перемешайте и доведите до кипения. Убавьте огонь, накройте крышкой и тушите 2-3 минуты. Выключите огонь и оставьте сковороду на плите.
Cook the pasta. Pour water into the pan, add salt and stir. Put it on fire. When the water boils, add the spaghetti to the boiling water. Reduce heat and simmer for 10 minutes. Turn off the stove and drain the spaghetti in a colander. Products made from durum wheat do not need to be washed. Rinse regular spaghetti under hot running water.
Сварите пасту. Налейте в кастрюлю воду, добавьте соль и перемешайте. Поставьте на огонь. Когда вода закипит, выложите в кипящую воду спагетти. Уменьшите огонь и варите 10 минут. Выключите плиту, откиньте спагетти на дуршлаг. Изделия из твердых сортов пшеницы промывать не нужно. Обычные спагетти промойте горячей проточной водой.
For a more impressive presentation, place the pasta and sauce on a plate. Sprinkle grated cheese on top.
Чтобы подать блюдо более эффектно, выложите пасту и соус на тарелку. Сверху посыпьте тертым сыром.