Weigh all ingredients. Wash the eggs and green onions and dry with a paper towel.
Взвесьте все ингредиенты. Яйца и зеленый лук помойте и просушите бумажным полотенцем.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Chop the green finely.
Зеленый порубите мелко.
Prepare the dough. Break two eggs into a deep bowl and pour in the milk. Stir.
Приготовьте тесто. В глубокую миску разбейте два яйца и влейте молоко. Перемешайте.
Add flour to the eggs and mix the dough well until smooth. The consistency should resemble thick sour cream.
Добавьте к яйцам муку и хорошо перемешайте тесто до однородности. Консистенция должна напоминать густую сметану.
Add cottage cheese and grated cheese to the dough. Add salt, pepper and stir.
Добавьте в тесто творог и тертый сыр. Посолите, поперчите и перемешайте.
Add chopped green onions to the dough.
Добавьте в тесто рубленный зеленый лук.
Heat a frying pan with vegetable oil. Pour in a small amount of batter so that it covers the entire bottom of the pan. Fry the tortilla over low heat for about 5 minutes. The top should be firm and the bottom should be golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Влейте небольшое количество теста так, чтобы оно покрыло всё дно сковороды. Жарьте лепешку на маленьком огне примерно 5 минут. Верх должен стать твердым, а низ должен приобрести золотистую корочку.
Flip the tortilla and cook for about 2 more minutes. Fry all the tortillas in this manner.
Переверните лепешку и жарьте примерно еще 2 минуты. Таким образом пожарьте все лепешки.
Grease the finished khachapuri with butter.
Готовые хачапури смажьте сливочным маслом.