Wash the chicken fillet under cold water. Pat it dry with a paper towel and cut into medium-sized cubes. Wash 3 large mushrooms. Cut off the stems and chop them coarsely. Set aside the caps. Grate the cheese on a fine grater. Wash the parsley, dry and chop. Prepare a heatproof baking sheet. Turn on the oven to preheat to 190˚C.
Вымойте под холодной водой куриное филе. Обсушите его бумажным полотенцем и нарежьте кубиками среднего размера. Вымойте 3 больших гриба. Срежьте ножки и нарубите их крупно. Шапочки отложите. Сыр натрите на мелкой терке. Петрушку промойте, высушите и измельчите. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовой шкаф на разогрев до 190 ˚C.
Prepare stuffed champignons. Heat the oil in a frying pan. Place chicken fillet. Fry over high heat until golden brown, about 5 minutes. Then add the chopped mushroom stems, stir and continue cooking for another 5 minutes.
Приготовьте фаршированные шампиньоны. Масло разогрейте на сковороде. Выложите куриное филе. На сильном огне обжаривайте его до образования золотистой корочки, около 5 минут. Затем добавьте измельченные ножки грибов, перемешайте и продолжайте готовить еще 5 минут.
Finish preparing the filling. Pour sour cream into the chicken and mushrooms, sprinkle with spices and stir. Reduce heat to low and simmer the filling for 5 minutes. Remove the pan from the heat. Transfer the chicken and mushrooms to a deep container. Cool to room temperature. Combine it with half the available cheese and herbs.
Завершите приготовление начинки. Влейте в курицу с грибами сметану, посыпьте специями и перемешайте. Убавьте нагрев до минимума и тушите начинку 5 минут. Снимите сковороду с огня. Переложите курицу с грибами в глубокую емкость. Остудите до комнатной температуры. Соедините ее с половиной имеющегося сыра и зеленью.
Prepare the mushrooms for baking. Place the mushroom caps in a heatproof dish. Fill them with chicken and sprinkle with the remaining cheese. Place in an oven preheated to 190˚C for 20 minutes.
Подготовьте грибы к запеканию. Выложите шапочки грибов в жаропрочную форму. Начините их курицей и посыпьте оставшимся сыром. Отправьте в разогретую до 190 ˚C духовку на 20 мин.
Place the stuffed champignons on a flat plate and serve hot or cold.
Выложите фаршированные шампиньоны на плоское блюдо и подавайте к столу в горячем или холодном виде.