Conveniently arrange all the ingredients. Wash the lemon and basil leaves. Cut the lemon. Peel the avocado and remove the pit. Check that there are no bones in the fish. If necessary, remove them with tweezers.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте лимон и листья базилика. Разрежьте лимон. Очистите авокадо от кожуры, выньте косточку. Проверьте, чтобы в рыбе не было костей. При необходимости удалите их пинцетом.
Prepare the filling. Cut the salmon into half-centimeter cubes. Cut the avocado pulp into cubes. Cut the basil leaves into thin strips. Combine fish, avocado and herbs in a bowl. Pepper and salt. Add a little lemon juice and stir.
Подготовьте начинку. Лосось нарежьте кубиками по полсантиметра. Нарежьте мякоть авокадо кубиками. Листочки базилика нарежьте тонкой соломкой. Смешайте в миске рыбу, авокадо и зелень. Поперчите и посолите. Добавьте немного лимонного сока и перемешайте.
Prepare the bread. Cut it into slices. Fry in a frying pan with olive oil until crispy on both sides. Place the croutons on a plate.
Подготовьте хлеб. Нарежьте его ломтиками. На сковороде с оливковым маслом обжарьте до хрустящей корочки с обеих сторон. Выложите гренки на блюдо.
Make bruschetta. Place the aromatic mixture of fish, avocado and basil on the croutons.
Сделайте брускетты. На гренки выложите ароматную смесь из рыбы, авокадо и базилика.
Crispy and delicious bruschetta with salmon and avocado, garnish with thinly sliced lemon and basil leaves.
Хрустящую и аппетитную брускетту с лососем и авокадо украсьте тонко нарезанным лимоном и листиком базилика.