Peel the shrimp and garlic. Let the pasta cook.
Очистите креветки и чеснок. Поставьте вариться макароны.
While the pasta is cooking, make the garlic sauce. To do this, melt the butter in a thick-bottomed frying pan. Squeeze the garlic through a press. Fry for 1-2 minutes. Add peeled shrimp and reduce heat to low. Continue cooking for another 2 minutes. Pour cream into the pan with shrimp. Bring to a boil and leave to simmer for 1 minute. Remove sauce from heat. Add spices and stir.
Пока варятся макароны, сделайте соус с чесноком. Для этого растопите в сковороде с толстым дном сливочное масло. Выдавите через пресс чеснок. Обжаривайте 1-2 минуты. Добавьте очищенные креветки, уменьшите огонь до минимума. Продолжайте жарить еще 2 минуты. Влейте в сковороду с креветками сливки. Доведите до кипения и оставьте томиться 1 минуту. Уберите соус с огня. Добавьте специи, перемешайте.
Prepare shrimp pasta in garlic cream sauce. Add spaghetti to sauce and stir.
Приготовьте пасту с креветками в чесночно-сливочном соусе. Добавьте спагетти к соусу и перемешайте.
Place the pasta in portions into deep bowls. Sprinkle with chopped herbs and a little grated Parmesan.
Выложите пасту порционно в глубокие тарелки. Посыпьте рубленой зеленью и небольшим количеством натертого пармезана.